Postet nga: "Ushtarët" e Gjeneralit

Zëvendësministri raporton Haradinajt për turizmin me Shqipërinë

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, në raportin e tij dy faqes i ka raportuar Haradinat se gjatë kësaj periudhe janë zhvilluar iniciativa me qëllim ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Festova ditën e Pavarësisë

Zëvendësministri në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Musa Cena, ka raportuar se ka qenë pjesë e mbledhjes së Qeverisë së Kosovës në sallën P-31.

Zëvendësministri raporton se u ka uruar mësuesve të Klinës 7 marsin

Zëvendësministri në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Esat Raci ka raportuar se për nder të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, është takuar me mësimdhënës ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt për treguesit gjeografikë të 'Djathit të Sharrit'

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Faton Thaçi, ka raportuar te kryeministri se gjatë 100 ditëve të para si zëvendësministër ka zhvilluar takime ...

Fehmi Mujota e pati të lehtë ambientimin në ministri

Zëvendësminsitri në Ministrinë e Infrastrukturës, Fehmi Mujota ka thënë se e ka pasur të lehtë përfshirjen në agjendat politike dhe projektet e ministrisë për ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se e vizitoi urën në Kaçanik

Zëvendësministri në Ministrinë e Infrastrukturës, Idriz Selimaj ka njoftuar kryeministrin Haradinaj se e ka vizituar urën më të madhe në Ballkanin Perëndimor në segmentin e ...

Telashet e zëvendësministrit me reshjet e shiut

Zëvendësministri në Ministrinë e Insfrastrukturës, Rexhep Kadriu ka thënë se që nga koha kur e ka marrë mandatin, përballja më e vështirë për ...

Zëvendësministri që përdor Ë-të vend e pa vend

Zëvendësministri në Ministrinë e Shëndetësisë, Granit Abdullahu ka dorëzuar një raport 22 faqësh me plot gabime drejtshkrimore.