array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Erjonë Popova

Erjonë Popova

Erjonë Popova iu bashkua BIRN Kosovës në vitin 2015. Ajo shquhet për stilin e saj energjik dhe impulsiv. Erjona ka krijuar një përvojë të qëndrueshme në mbulimin e ngjarjeve politike. Para se t’i bashkohet BIRN-it, ka punuar në organizata jo-qeveritare dhe media të shkruara në Kosovë. Erjona është person i hapur dhe pa paragjykime. “Nëse bohet mirë, mirë. Që s’bohet – edhe ma mirë”, është motoja e saj. Ndër arsyet pse ajo ka zgjedhur të punojë si gazetare është “mos me pas obligim protokollet zyrtare në administratën publike apo private” (thotë ajo vetë).