Zëvendësministri i raporton Haradinajt për treguesit gjeografikë të 'Djathit të Sharrit'

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Faton Thaçi, ka raportuar te kryeministri se gjatë 100 ditëve të para si zëvendësministër ka zhvilluar takime miqësore me përfaqësues të ambasadave mike në Kosovë.

Thaçi ka thënë se është marrë edhe me pranimin dhe trajtimin e ankesave nga bizneset, “Lifkos” Sh.P.K, “Ushqimi”, KEDS, dhe nga kompania “Lira”.

“Për të përmbushur me sukses misionin tim si zëvendësministër në periudhën janar-mars 2018, për këtë periudhë me vetë iniciativë kam përcaktuar planin e objektivave/aktiviteteve me një numër masash të ndërlidhura me secilin prej tyre. Objektivat trasojnë rrugën që duhet ndjekur për përmbushjen e misionit, ndërsa masat – aktivitetet janë veprimtaritë që duhet të ndërmerren për arritjen e objektivave përmes planit të veprimit të aktiviteteve”, ka shkruar Thaçi në raportin e tij.

Thaçi ka raportuar se është angazhuar për regjistrimin e treguesve gjeografikë të Djathit të Sharrit.

Zëvendësministri Faton Thaçi në raportin 100 ditor të punës së tij dorëzuar kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, ka evidentuar edhe pjesëmarrjen dhe prezantimin në tryezat e organizuara brenda dhe jashtë ministrisë.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Faton Thaçi.

KALLXO.com do të vazhdojë t’i publikojë nesër raportet e radhës të zëvendësministrave.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:   

Fehmi Mujota e pati të lehtë ambientimin në ministri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se e vizitoi urën në Kaçanik

Telashet e zëvendësministrit me reshjet e shiut

Zëvendësministri që përdor Ë-të vend e pa vend

Ali Berisha e llogarit punë vizitën në Spitalin e Pejës

Zëvendësministri që bën gazetarin në raportin e tij, e citon veten

Zëvendësministri lëvdohet tek Haradinaj për punën e antidrogës

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme raporton 29 vizita

Anton Berisha i ankohet Haradinajt, Behgjet Pacolli po e favorizon bashkëpartiaken

Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale