Postet nga: perdhunim seksual

Ish-ushtari serb i Bosnjës lirohet nga akuzat për përdhunim të të burgosurës

Ish-ushtari serb i Bosnjës Milenko Gojgoloviç u lirua nga akuzat për përdhunimin e një të burgosure në kampin e paraburgimit Susica në Vlasenica gjatë luftës në 1992.

Deçanasi filmon dhunimin e një vajze në Gjakovë

Prokuroria e Gjakovës, ka kërkuar caktimin e masës se paraburgimit prej një muaji ndaj personit L.H., për veprën penale të dhunimit.

Zëvendësministri raporton Haradinajt për turizmin me Shqipërinë

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, në raportin e tij dy faqes i ka raportuar Haradinat se gjatë kësaj periudhe janë zhvilluar iniciativa me qëllim ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Festova ditën e Pavarësisë

Zëvendësministri në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Musa Cena, ka raportuar se ka qenë pjesë e mbledhjes së Qeverisë së Kosovës në sallën P-31.

Zëvendësministri raporton se u ka uruar mësuesve të Klinës 7 marsin

Zëvendësministri në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Esat Raci ka raportuar se për nder të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, është takuar me mësimdhënës ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt për treguesit gjeografikë të 'Djathit të Sharrit'

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Faton Thaçi, ka raportuar te kryeministri se gjatë 100 ditëve të para si zëvendësministër ka zhvilluar takime ...

Fehmi Mujota e pati të lehtë ambientimin në ministri

Zëvendësminsitri në Ministrinë e Infrastrukturës, Fehmi Mujota ka thënë se e ka pasur të lehtë përfshirjen në agjendat politike dhe projektet e ministrisë për ...

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se e vizitoi urën në Kaçanik

Zëvendësministri në Ministrinë e Infrastrukturës, Idriz Selimaj ka njoftuar kryeministrin Haradinaj se e ka vizituar urën më të madhe në Ballkanin Perëndimor në segmentin e ...