Postet nga: Besnik Bislimi

Bislimi: Shpresoj të mos jem pjesë e Qeverisë së re - VIDEO

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi në një intervistë për KALLXO.com ka folur rreth mundësisë së përfshirjes së tij në Qeverinë Kurti.

Besnik Bislimi: Do t’i anulojmë vendimet që janë marrë pas dorëheqjes së Qeverisë

Javën e kaluar, Gazeta Jeta në Kosovë raportoi se Ministria e Infrastrukturës ka bërë kërkesë në Ministrinë e Financave për t’i ndarë në buxhet ...

Bislimi: Brenda 6 muajve bizneset mund të marrin kredi në Bankën Zhvillimore

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Besnik Bislimi në një intervistë dhënë për KALLXO.com ka folur për Bankën Zhvillimore, si një nga premtimet më ...

Besnik Bislimi shpjegon se si do të zvogëlohet numri i ministrive

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Besnik Bislimi, njëherë edhe pjesë e grupit punues të LVV-së për harmonizim të programit me LDK-në, në një intervistë për ...

Nisma pjesë e Qeverisë së re? Bislimi thotë se partia e Fatmir Limajt nuk mund ta kalojë pragun

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi, në një intervistë për KALLXO.com ka folur rreth mundësisë së përfshirjes në qeverisjen e re të Nismë...

Bislimi: Qeveria Kurti nuk do të jetë 'qeveri kineze'

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bilsimi, në një intervistë dhënë për KALLXO.com ka deklaruar se Qeveria që pritet të udhëhiqet nga Albin Kurti ...

Intervistë: Besnik Bislimi flet për Qeverinë Kurti, prioritet dhe koalicionin me LDK-në

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi, në një intervistë për KALLXO.com ka folur për takimet mes LVV-së dhe LDK-së, për prioritetet e Qeverisë ...

Bislimi: Të gjitha punësimet nga qeveria në largim do të anulohen

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi i cili është edhe pjesë e grupit punues për harmonizimin e qëndrimeve për bashkëqeverisje me LDK-në, ka ...