Postet nga: akppm

Shitja e “barnave” online përmes mashtrimit, sfidë për shëndetin publik

Shitja e produkteve që promovohen si ilaçe përmes internetit, që nuk janë të certifikuara si të tilla e shpesh herrë nuk dihet as përmbajtja e tyre, po ...

Tolaj: Shitja online e barnave - vepër penale

Kryeshefi i Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale, Sejdë Tolaj, ka folur rreth dezinformimit në shëndetësi.

Ministria e Shëndetësisë rikthen në treg produktin “Omeprazol”

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ka kthyer në treg produktin “Omeprazol” për injeksion 40 mg.

AKPPM: Miratimi i rregullores për kujdestaritë dhe orarin e barnatoreve nga Kuvendi i Prishtinës, i paligjshëm

Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale e ka kundërshtuar miratimin e Rregullores për kujdestaritë dhe orarin e punës së barnatoreve nga Kuvendi Komunal ...

Prokurori në pushim, dështon seanca në lidhje me përvetësimin e mbi 1 milion eurove në AKPPM

Sot ishte paraparë të vazhdojë gjykimi ndaj Mendim Sojevës dhe Ganimete Gashit, të akuzuar se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare dhe kanë përvetësuar mbi 1 milion euro, ...

Agjencitë për Produkte Medicinale të Kosovës dhe të Kroacisë thellojnë bashkëpunimin

Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka thelluar bashkëpunimin me agjencinë homologe në Kroaci.

Vazhdon gjykimi ndaj zyrtarëve të AKPPM-së për përvetësimin e mbi 1 milion eurove

 

Dëgjohen dy dëshmitarë në rastin e përvetësimit të mbi 1 milion eurove

Zyrtarët e AKPPM-së, Mendim Sojeva dhe Ganimete Gashi- Ahmeti të akuzuar për përvetësimin e mbi 1 milion eurove janë ballafaquar me rrëfimet e dy dëshmitarë...