Policia, ilustrim Foto: Pixabay

Raportohet e zhdukur një vajzë e mitur në Drenas

Një vajzë e mitur është raportuar e zhdukur në Policinë e Kosovës në Drenas më 16.04.2024.

Rastin në organet e rendit e ka raportuar babai i vajzës.

Sipas Policisë, ai ka thënë se vajza është larguar nga shtëpia dhe se nuk e din vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime.