Postet nga: Prishtina Ticket

GP Aviation realizon fluturimin e parë Prishtinë-Zürich-Prishtinë

Kompania ajrore GP AVIATION dhe touroperatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket sot, më 24 qershor 2024, realizuan me sukses fluturimin e parë në linjën Prishtinë-Zürich-Prishtinë.

Zürich-Prishtinë dhe Geneva-Prishtinë, dy destinacionet e reja të PrishtinaTicket

Tour operatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket, njofton publikun për nisjen e fluturimeve direkte nga Zürich dhe Geneva drejt Aeroportit të Prishtinës.

Prishtina Ticket ka një lajm të mirë për shqiptarët e Zvicrës

Aviokompania më e madhe në Aeroportin e Prishtinës GP Aviation dhe Tour Operatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket njoftojnë publikun për nisjen e fluturimeve direkte nga Prishtina ...

Udhëto me PrishtinaTicket, përfito Falas Check-in, bagazh deri 20kg dhe çantë dore

Kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdon me ofrimin e biletave të udhëtimit drejt destinacioneve më tërheqëse evropiane gjatë gjithë verës.

Nga 18 qershori, vjen risia tjetër nga Aeroporti i Prishtinës!

 

Tre qytetet që duhet t`i vizitoni me patjetër!

PrishtinaTicket po vazhdon të jetë platforma më e besueshme për rezervimin e fluturimeve nga Aeroporti i Prishtinës drejt dhjetëra destinacioneve evropiane.

Nga 6 Prilli, PrishtinaTicket shton dhe një destinacion të ri!

Duke filluar nga data 6 Prill 2024, kompania Prishtina Ticket njofton se nga Aeroporti i Prishtinës do të shtohet destinacioni më i ri, Prishtinë-Hannover-Prishtinë.

Vizitoni destinacionet magjike me kompaninë kosovare përgjatë gjithë verës

Vera po afrohet dhe me të po vijnë mundësitë për aventura të reja. Në këtë sezonë të bukur, me  PrishtinaTicket do të mund të udhëtoni drejt 12 ...