Postet nga: drenas

Masat ndaj coronavirusit - Komunat nuk kanë kapacitete për dezinfektimin e rrugëve nëpër fshatra

Pas përhapjes së coronavirusit edhe në Kosovë, pothuajse të gjitha komunat kanë bërë pastrimin, dezinfektimin e rrugëve, trotuareve dhe objekteve institucionale.

Komuna e Drenasit mbyll Qendrën për Punë Sociale pasi nuk ishte dezinfektuar

Komuna e Drenasit, ka njoftuar se gjatë inspektimit në Qendrën për Punë Sociale, është vërtetuar se objekti nuk i plotëson kushtet sanitare dhe nuk janë marr ...

Drenas, qytetari bleu miell me çmim të ngritur, inspektohet biznesi

Komuna e Drenasit ka njoftuar se sot rreth orës 09:40, inspektorët komunalë kanë marrë informacion nga Policia e Kosovës se një subjekt afarist në Drenas, ka shitur miell ...

Hulumtimi i "Jeta në Kosovë": Gjykata dënon mësuesin nga Drenasi për falsifikim të notave të nxënësve

Gjykata në Prishtinë e ka gjetur fajtor mësuesin Fehmi Ramaj, i cili po akuzohej për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar.

Drenas, babai me të birin dyshohet se rrahën vajzën e familjes

Policia e Kosovës i ka arrestuar babë e bir nën dyshimin për dhunë në familje.

Drenas, ia vjedhin lopët në ahur

Një rasti i vjedhjes së rëndë ka ndodhur në fshatin Gradicë të Drenasit.

Ish-drejtori i Arsimit në gjyq për kulmin dhe aneksin për kaldajat e shkollës

Ish-drejtori i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Drenasit, Sadik Tahiraj, është ulur në bankën e të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Pamje - Disa fshatra të Drenasit rrezikohen nga shtyllat elektrike

Banorët e disa lagjeve në fshatrat Kishnarekë dhe Llapushnik të Komunës së Drenasit po rrezikohen nga shtyllat e energjisë elektrike.