Postet nga: aeroporti i prishtinës

Ndryshimet në vendimin për fluturimet në Aeroportin e Prishtinës

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e radhës ku kanë aprovuar masat kundër COVID-19 të cilat janë propozuar sot nga ana e kryeministrit Hoti në një konferencë ...

Aeroporti i Prishtinës: Nuk ka kufizime në pranimin e udhëtarëve

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari" ka njoftuar se nuk ka kufizime në pranimin e udhëtarëve pavarësisht nacionalitetit të tyre.

Aeroporti i Prishtinës është rihapur sot për fluturime

Nga sot ka rifilluar operimi i plotë i fluturimeve të rregullta në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari". Kjo pasi që Qeveria ditë më parë mori vendim ...

Vendimi i Qeverisë: Aeroporti i Prishtinës hapet më 28 qershor, çdo udhëtar duhet ta ketë testin për COVID-19

Me propozimin e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, me rekomandimet e IKShPK-së, është marrë vendim që Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ të hapet nga ...

Më 9 dhe 13 maj do të realizohen 4 fluturime nga Kosova në drejtim të Gjermanisë dhe Zvicrës

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari" ka njoftuar që në ditët e ardhshme do të realizohen 4 fluturime nga Kosova në drejtim të Gjermanisë dhe Zvicrës.

Pezullohen të gjitha linjat në Aeroportin e Prishtinës

Me të shënuar ora 00:00 e datës 16 mars ka hyrë në fuqi vendimi i Qeverisë së Kosovës i cili u mor të premten në mbrëmje për ...

Sindikata: Aeroporti i Prishtinës nga janari ka larguar nga puna 54 punëtorë

Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” që nga janari ka larguar nga puna 54 punëtorë të sektorëve të ndryshme.

Coronavirusi, udhëtarët nga Italia kontrollohen në Aeroportin e Prishtinës

Ekipet mjekësore të Aeroportit bashkë me QKMF Obiliq, Inspektoratin Sanitar të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, të mbështetur nga ekipi i Institutit Kombëtar të Shëndetë...