Postet nga: liqeni i badovcit

IKShPK: Uji i Badovcit sërish i pijshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka njoftuar se uji i liqenit të Badovcit mund të përdoret sërish për pije.

Përmirësohet cilësia e ujit të Liqenit të Badovcit, së shpejti qytetarët mund ta përdorin për pije

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se kryeshefi ekzekutiv i KRU “Prishtina”, Arsim Fetahu, e ka informuar se është përmirësuar cilësia ...

Uji nga Liqeni i Badovcit ende nuk lejohet të përdoret për pije

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) në një konferencë për media, ka njoftuar se uji nga Liqeni i Badovcit ende nuk mund të ...

Çfarë dëmesh shkaton mangani që është prezent në ujin e Liqenit të Badovcit?

Më 19 tetor, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njoftoi qytetarët të cilët furnizohen me ujë nga liqeni akumulues i Badovcit, që të mos ...

Badovc

IKSHPK: Uji në liqenin e Badovcit ende i papijshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka njoftuar se uji në liqenin akumulues të Badovcit vazhdon ende të ketë vlera të larta të manganit ...

IKShPK njofton se ende nuk mund të përdoret për pije uji nga liqeni i Badovcit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se është duke vazhduar me monitorimin dhe përcjelljen e cilësisë së ujit në liqenin ...

Kryeshefi i KRU Prishtina: Liqenët në Kosovë nuk janë pastruar asnjëherë

Kryeshefi i KRU Prishtina, Arsim Fetahu ka thënë se mënyra e ndërtimit të digës së liqenit të Badocit në vitet e ’60-a kur edhe u ndë...

A po e përdorin ujin e çezmës për kafe dhe ushqim lokalet e gastronomisë në Prishtinë?

Ka më shumë se një javë ditë që në rrugën “Muharrem Fejza” dhe në afërsi të shkollës “Ismail Qemali” në Prishtinë, nuk është duke u përdorur ...