Nga 18 qershori, vjen risia tjetër nga Aeroporti i Prishtinës!

 

Duke filluar nga data 18 qershor 2024, kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket do nis fluturimet në destinacionin më të ri, Prishtinë-Burgas-Prishtinë.

Fluturimet do të organizohen një herë në javë, çdo të martë.

Kujtojmë se me PrishtinaTicket udhëtimi bëhet i thjeshtë dhe i shpejtë, duke ju dhënë mundësinë të eksploroni qytetet kryesore evropiane, duke përfshirë qytete të njohura dhe tërheqëse si Basel, Berlin, Stuttgart, Hamburg, München, Hannover, Düsseldorf, Münster Osnabrück, Nürnberg, Memmingen, Halmstad, Växjö, Luxemburg, Ljubljana, Burgas

Nga 26 Qershori, PrishtinaTicket shton dhe një destinacion të ri!

Pse duhet vizituar Burgas?

Burgas është një destinacion i shkëlqyeshëm për shumë arsye. E vendosur pranë detit të Zi, qyteti është një perle për ata që kërkojnë bukuri natyrore dhe qetësi.

Burgas ofron plazhe të mrekullueshme si dhe parkun e saj kryesor, Parkun e Liqenit, i cili është ideal për ecje dhe piknik. Përveç natyrës, ajo ka një qendër të pasur kulturore dhe historike. Muzeu Arkeologjik dhe Muzeu Historik rajonal zbulojnë thesare që tregojnë për historinë e lashtë dhe të pasur të rajonit.

Gastronomia lokale është një tjetër pikë tërheqëse, me fruta deti të freskëta dhe pjata tradicionale bullgare që janë të shijshme dhe të pasura me shije. Gjithashtu, festivali vjetor i “Spiritus Sancti”, i cili feston artin dhe kulturën, tërheq vizitorë nga e gjithë bota.

Në të vërtetë, Burgas është një vend që duhet të përjetohet për të ndjerë kombinimin e bukurisë natyrore dhe pasurisë kulturore.

 

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Luxemburg-Prishtinë-Luxemburg

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.