Creaters News Agency

Një 14 vjeçare është gjetur e përdhunuar dhe e vrarë në një park

Ajo ishte goditur me një çekiç aq shumë sa që disa nga dhëmbët e saj ishin thyer dhe nxjerrë jashtë. S. u gjet nga një kalimtar pasi u sulmua në West Park, Wolverhampton në Londër më 12 prill, transmeton rtv21.tv.

Një ekzaminim pas vdekjes arriti në përfundimin se S., fillimisht nga Lituania, vdiq nga një traum e fuqishme në kokë.

Artikujt e rimëkëmbur nga parku nga policia përfshinin një dhëmb nga V. që u gjet nën një bankë parku, një pjesë të dhëmbit të thyer nga dyshemeja e pavionit dhe një dhëmb tjetër i gjetur nën një stol në pjesën e pasme të pavionit.

Louise Oakley, duke ndjekur akuzat, tha: Një ekzaminim post-mortem i dy dhëmbëve u gjet dhe fragmenti i dhëmbit përfundoi se ishin dhëmbët e V. Ekspertët përfunduan se këta kishin dalur nga goja e saj me një goditje të rëndë ose kontakt me një sipërfaqe të fortë. Gjashtë dhëmbë të tjerë ishin copëtuar. Gjykata ka kuptuar se një 16-vjeçar, i cili nuk mund të emërohet për arsye ligjore, ka vrarë dhe përdhunuar S. Ai kishte bërë marrëdhënie seksuale me trupin e saj të pajetë. Mis S. kishte qenë në kontakt me të akuzuarit nëpërmjet Facebook-ut para vdekjes së saj. Por ajo i kishte premtuar prindërve se ajo nuk do të bisedonte me njerëz “budallenj”, ndërsa ajo jetonte në Irlandë dy muaj para vdekjes së saj.

Gjykata mësoi se ishte goditur në kokë dhe rrobat e saj ishin të gjakosur kur u gjetën në park nga policët. Louise Oakley, duke ndjekur akuzat, tha: V. S. ishte 14 vjeç në kohën e vdekjes së saj. Në orën 8:46 të mëngjesit më 15 shkurt, kur ajo ishte në Irlandë, ajo i dërgoi mesazhin e mëposhtëm S. V., babait të saj.

“Babi, do të doja të kërkoj falje për gjithçka që bëra në Wolverhampton. Unë të premtoj se nuk do të bisedoj me budallenj… Më fal, natën e mirë”, kishte shkruar ajo.