Postet nga: Agjencia e Statistikave të Kosovës

Kurti: Mbi 1 milion qytetarë të regjistruar dy javë para përfundimit të regjistrimit të popullsisë

Kryeministri Albin Kurti ka bërë të ditur se mbi 1 milion qytetarë janë regjistruar kur kanë mbetur edhe dy javë deri në përfundim të regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare ...

Kurti takohet me regjistruesit e popullsisë në Gjilan

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë ditës së djeshme me 13.04.2024, ka zhvilluar një takim me regjistrues dhe mbikëqyrës, të cilët janë në proces të regjistrimit ...

Partia e Aleksandar Jabllanoviq me thirrje për qytetarët serbë që ta bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

Partia e Serbëve të Kosovës iu ka bërë thirrje qytetarëve serbë që të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë, i cili do të fillojë nga nesër, më 05.04.2024 ...

Banorët në Fushë Kosovë e Prishtinë: Kush do të konsiderohet rezident?

Drejtori i Agjencisë së Statistikave të Kosovës, Avni Kastrati, ka folur për regjistrimin e popullsisë që do të nis nga 5 prilli dhe do të zgjas deri më 17.05.2024.

ASK: Deri në 10 mijë euro shpërblim për atë që gjen numrin e saktë të popullsisë rezidente në Kosovë

Ai apo ajo që do të gjejë numrin e saktë të banorëve rezidentë të Kosovës, do të mund të fitojë deri në 10 mijë euro. Këtë lojë shpë...

Sheshi ne Prishtine

Agjencia e Statistikave të Kosovës fillon fushatën sensibilizuese për regjistrimin e popullsisë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) është e përgatitur për të filluar regjistrimin e popullsisë në datën e caktuar më 05.04.2024.

Analiza e RRGK-së mbi përdorimin e digjitalizimit nga burrat dhe gratë në Kosovë

Përdorimi i digjitalizimit në qeverisje, shërbime publike, arsim, shëndetësi, biznese nga burrat dhe gratë në Kosovë, është analizuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës (RRGK).

Mbi 225 milionë euro mallra ‘Made in EU’ për një muaj në Kosovë, Gjermania partneri kryesor

Eksportet e Kosovës në drejtim të vendeve të Bashkimit Europian (BE) në dhjetor të vitit të kaluar arritën vlerën 18,7 milionë euro, ose rreth 28,6 për qind e ...