Postet nga: Arber Sejdiu

Krivaça nën lot para gjykatësit – ‘S’po mundem kurrgjë me kuptu’

Seanca fillestare ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiu, të akuzuar për vrasjen e Marigona Osmanit është mbajtur në Gjykatën Themelore të Ferizajt.

FOTO - Dardan Krivaça paraqitet në gjykatë me jelek antiplumb

Në Gjykatën e Ferizajt po mbahet seanca fillestare ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut, dy të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit.

Vrasja e Marigona Osmanit: Dardan Krivaça mbrohet në heshtje, Arbër Sejdiu nuk e pranon fajësinë

Në Gjykatën e Ferizajt është duke u mbajtur seanca fillestare ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut, dy të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit.

FOTO - Dardan Krivaça dhe Arbër Sejdiu dalin para gjykatës

Në Gjykatën e Ferizajt, ka filluar të mbahet seanca fillestare ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut, dy të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit.

Vrasja e Marigona Osmanit, sot pritet të dalin para gjykatës të akuzuarit Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu

Dardan Krivaça dhe Arbër Sejdiu, dy të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit sot do të dalin para gjykatës së Ferizajt. Seanca do të mbahet në ...

Babai i Marigona Osmanit: Në qoftë se Marigona do të jepte shenjë unë do ta kisha zgjidhur problemin

Në gusht të vitit 2021, vajzës nga Ferizaj, Marigona Osmanit iu shua jeta. Babai i së ndjerës Muhabi Osmani, duke shpalosur rrëfimin për betejën më të ...

Babai i Marigona Osmanit: Nëna e Krivaqës më thoshte kam lidhje të forta në Kosovë e Shqipëri

Muhabi Osmani - babai i të ndjerës, Marigona Osmani, ka thënë se gjatë takimit të tij me nënën e Dardan Krivaqës, e njëjta i ...

Caktohet seanca gjyqësore ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut, të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit

Më 14 korrik në orën 10:00 do të mbahet seancë gjyqësore ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut, dy të dyshuarve për vrasjen e Marigona Osmanit.