Postet nga: duhani

Besa Gaxherri kërkon hapësirë për duhanpirësit, Vjosa Osmani kërkon gjoba për ata që pinë duhan brenda Kuvendit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, në seancën e sotme ka kritikuar deputetët që po pinë duhan brenda sallës së Kuvendit, duke kërkuar që ...

Ndalohet tymosja e cigares në ballkonet e apartamenteve

Duhanpirësit rusë po përballen me një ligj të ri. Ministria e Emergjencave njoftoi se pirja e duhanit në ballkonet e apartamenteve do ndalohet.

Kosovarët e varfër shpenzojnë 300 milionë euro në duhan

Rreth tre mijë tonë duhan, ne vlerë mbi 300 milionë euro, është sasia e duhanit që shpenzojnë qytetarët e Kosovës brenda një viti.

Ligji për duhanin nuk respektohet as në Ditën Botërore kundër tij - Pamje

Duhani është një prej shkaktarëve më të mëdhenj të vdekjeve në botë. Çdo vit në botë vdesin rreth 5 milionë njerëz si pasojë e pirjes së duhanit. Në ...

Para 25 vjetësh SHBA ndaloi pirjen e duhanit në vendet e punës

 

Rritja e prodhimit të duhanit në Kosovë bie ndesh me MSA-në

Komisioni për Buxhet dhe Financa i Kuvendit nuk ka arritur ta kuptojë nëse ka kaluar apo jo, pika e  tretë e rendit të ditës për shqyrtimin ...

Të qëndruarit ulur më e rrezikshme se duhanpirja

Ne të gjithë e dimë duke thënë se nëse ushtrojmë, do të jetojmë më gjatë. Një studim i ri shkon një hap më tej dhe zbulon se një ...

Kujdes, cigaret elektrike më të dëmshme se duhani

Tymosja e cigareve elektrike mund të jetë po aq e dëmshme sa pirja e duhanit konvencional, sipas hulumtimeve.