Postet nga: burgim

35 vjet në burg për një vrasje që nuk e bëri

Ajo do t’i marrë 3 milionë dollarë “Pas provave të ADN-së doli në skenë krimi, kurse ajo do të marrë 3 milionë dollarë në një zgjidhje të pjesshme të një padie ...

I riu nga Peja dënohet me 5 vjet burg për grabitjen në Gjakovë

Shkumbin Llugagjiu, i akuzuar për grabitjen në pompën e derivateve “Al-Petrol” në Gjakovë, u shpall fajtorë dhe u dënua me burg e me gjobë.

Gjakovari dënohet për marrëdhënie seksuale me viktimat e trafikimit

Gjykata e Gjakovës e ka dënuar me 1 vit burgim të akuzuarin i cili ka siguruar shërbime seksuale të personave për të cilët ka qenë në ...

Fshehu drogën në brekë, gjakovari dënohet me 1 vit burgim

Leon Elezi i akuzuar për përdorim të narkotikëve, dënohet me 1 vit burgim me kusht dhe me gjobë prej 600 euro.

Gjykata i dënoi me burg dy të akuzuarit që nuk i asgjësuan parfumet false

Xhevdet Rama i akuzuar për ndihmë në kryerje të veprës penale të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, është dënuar me 6 muaj burg pasi Gjykata e gjeti ...

Dënohet 3 vjet burg dhe 5000 euro gjobë për 61 kg marihuanë

Gjykata Themelore e Mitrovicës e ka dënuar Denis Isufin me dënim me burg efektiv prej 3 vitesh dhe me gjobë në vlerë 5000 euro për shkak se të ...

Një vit burg e 500 euro gjobë për tentim vjedhje në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit,  ka shpallur aktgjykim  dënues ndaj të akuzuarit me iniciale  D.B. nga Prizreni, për shkak të  veprës penale  vjedhje e rëndë në ...

1 vit burg e 500 Euro gjobë, për vjedhjen e 200 litrave naftë

I pandehuri me iniciale P. P. nga Komuna e Prizrenit, sot është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 1 viti.