Postet nga: dragash

Deri më 13 dhjetor KQZ-ja do t’i pranoj fletëvotimet me postë për Dragashin

Ende është duke vazhduar periudha për përsëritjen e votimit për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit, e cila ka ...

Kryetari i Dragashit: Komuna nuk u dëmtua nga zgjedhja e operatorit më të shtrenjtë për dru e pelet

Kontrata e nënshkruar për furnizim me dru për ngrohje dhe pelet nga zyrtari i prokurimit të Dragashit Nuro Ismaili, solli në cilësinë e dëshmitarit, kryetarin ...

Fillon periudha e votimit për votuesit jashtë Kosovës nga komuna e Dragashit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë votuesit e regjistruar nga jashtë Kosovës për Zgjedhjet në Komunën e Dragashit se ka filluar periudha e përsëritjes ...

Përsëritja e votimit nga diaspora për balotazhin në Dragash nis më 29 nëntor

Gjykata Supreme e Kosovës ka urdhëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që të përsërisë rundin e dytë të votimit për kryetar të Dragashit, Rundi i dytë ...

PDK e mirëpret vendimin e Supremes për përsëritje të votimit me postë në komunën e Dragashit  

Partia Demokratike e Kosovës e ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Supreme për riorganizim të votimit nga diaspora në komunën e Dragashit.

Vendimi i Supremes: Përsëritje e votimit me postë për kryetar të Dragashit

Gjykata Supreme e Kosovës ka marrë vendim që të përsëritet procesi i votimit nga jashtë Kosovës në komunën e Dragashit.

Dy zyrtarë të komunës së Dragashit pranojnë fajësinë për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe konflikt të interesit

Ahmet Bahtijari dhe Salajdin Vehbi, dy nga tre të akuzuarit kanë pranuar fajësinë lidhur me rastin ku Prokuroria i ngarkon se kanë dhënë parcelën dhe i ka ...

Bexhet Xheladini: Vendimi i PZAP-së për Dragashin është skandaloz

Kandidati për kryetar të Dragashit nga radhët e LDK-së, Bexhet Xheladini, ka thënë se vendimi i PZAP-së që të anulohen votat me postë në Dragash është skandaloz.