Postet nga: gjoba

Pas raportimeve nga KALLXO.com, ATK shqiptoi 16 mijë euro gjoba ndaj bizneseve

Gjatë muajve korrik, gusht dhe shtator, Administrata Tatimore e Kosovës ka shqiptuar gjoba ndaj 16 bizneseve të ndryshme pas ankesave të dërguara nga ana e KALLXO.com.

Ankesat e BIRN dhe Internews Kosova, PZAP gjobit me 138 mijë euro partitë politike

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) i ka pranuar si të bazuara 23 nga 53 ankesat e parashtruara nga BIRN dhe Internews Kosova, gjatë fushatës zgjedhore.

Kujdes gjatë vozitjes në Durrës, policia shton gjobat

Policia Rrugore e Durrësit ka shtuar masat e sigurisë për përballimin e fluksit gjatë sezonit turistik veror dhe rritjen e parametrave të sigurisë rrugore.

Fillojnë hetimet për kompanitë e mëdha të teknologjisë

Departamenti i Drejtësisë i SHBA-së, ka njoftuar një hetim mbi platformat kryesore online, për të shqyrtuar nëse ato janë të padrejta duke kufizuar konkurrencën.

Policia shqiptoi më shumë se 1 mijë gjoba për 24 orë

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm në 24 orët e fundit ka shqiptuar gjithsej 1,317.00 tiketa trafiku për shkelje të ndryshme nga ana e shoferëve.

Inspektorati i Gjilanit i shqipton  gjobë qytetarit që kishte filluar krasitjen e drunjve në pronë publike

Inspektorati i Komunës së Gjilanit ka ndërprerë aktin e krastitjes së disa drunjve në pronën publike (trotuar) nga ana e një qytetari në lagjen “Dardania”, i cili ...

Rezultatet e metodës së re të gjobave, 148 shoferë u dënuan për 8 orë

Policia në rajonin e Prishtinës ka njoftuar se vetëm gjatë ditës së stome kanë shqiptuar 148 gjoba për parkime ilegale në Prishtinë.

Forma e re e gjobitjes nga policia për parkim në vende të ndaluara

Policia e Kosovës ka njoftuar për një formë të re të gjobitjes së kundërvajtësve të cilët parkojnë veturat e tyre në vende të ndaluara pë...