Në mot me shi, Prishtina vazhdon mirëmbajtjen e pusetave

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot bëri të ditur se ndonëse në mot me shi po vazhdohet në mirëmbajtjen dhe pastrimin e pusetave atmosferike dhe rrugëve të qytetit.

“Vazhdojmë mirëmbajtjen edhe në mot me shi , pastrimin e pusetave atmosferike dhe rrugëve të qytetit”, tha Ahmeti në Facebook.