Shkeljet e të Drejtave të Punës

array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(57) "https://kallxo.com/shkeljet-e-te-drejtave-te-punes/lajme/"
 }
}

‘Menaxhimi i Punëtorëve pa Procedura’ - Prezantohet raporti i BIRN për menaxhimin e punëtorëve dhe sigurinë në punë

BIRN Kosova të premten publikoi raportin “Menaxhimi i Punëtorëve pa Procedura”.

Inspektorati i Punës gjen shkelje të të drejtave të punëtorëve në një biznes në rajonin e Mitrovicës

Qytetarët kanë denoncuar në KALLXO.com një rast të shkeljes së të drejtave të punëtorëve në një biznes në rajonin e Mitrovicës.

Të drejtat e punëtorëve, Inspektorati i Punës gjen shkelje në një ‘call center’ në Prishtinë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet reportazhi për shkeljet e të drejtave të punëtorëve.

Prizren, lëndohet një punëtor në vendin e punës pasi bie nga skelet

Policia e Kosovës njofton se një person në Prizren deri sa ka qenë duke punuar në një objekt ishte rrëzuar nga skelet dhe ka pësuar lëndime ...

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së u takua me kryetarin e BSPK-së

Përfaqësuesit e Sindikatës së Punëtorëve të Radiotelevizionit të Kosovës janë takuar me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Atdhe ...

KEDS reagon për sulmin ndaj dy punëtorëve të kompanisë në Pejë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike (KEDS) ka bërë thirrje që të ndalen sulmet ndaj punëtorëve të tyre gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.