Postet nga: dëgjim publik

Spahiu: Tek licencimi i televizioneve dhe operimi i televizioneve ka anomali

Qytetarë, aktivistë e asamblistë komunal ishin të pranishëm në dëgjimin publik për projektligjin e KPM-së i cili u mbajt të mërkurën më datë 03.04.2024 në Komunë...

Projektligji për kinematografinë përplas kineastët gjatë debatit publik në Kuvendin e Kosovës

Një mal me vërejtje janë shpalosur sot nga kineastët kosovarë lidhur me Projektligjin e ri për kinematografinë, gjatë një dëgjimi publik në Kuvendin e Kosovës.

MMPHI mban dëgjim publik lidhur me shpronësim të pronave në Leposaviq, dëgjim publik do mbahet edhe në Zubin Potok

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës(MMPHI) përmes një njoftimi bëri të ditur se sot ka mbajtur dëgjim publik lidhur me shpronësimin e ...

Hidrocentrali në Drinin e Bardhë, banorët shprehin shqetësimet në dëgjimin publik

Kompania ‘EcoDri’, e cila po planifikon të ndërtojë një hidrocentral të llojit digë në grykën e lumit Drini i Bardhë, ka nxitur reagimin e banorëve të fshatrave ...

Ndërtimi i hidrocentralit 9 megavatësh në lumin Drini i Bardhë, publikohet data e debatit publik nga komuna e Prizrenit

Komuna e Prizrenit ka bërë publikuar njoftimin për mbajtjen e dëgjimit publik për ndërtimin e hidrocentralit “EcoDri” në lumin Drini i Bardhë.

Shumë Propozime si të Mbrohen Konsumatorët

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka mbajtur dëgjim publik lidhur me Projektligjin për Mbrojtjen e Konsumatorit.