Postet nga: Komuna e Prishtinës

Tregu i Fundvitit në Prishtinë, bizneset do të përzgjidhen me short

Komuna e Prishtinës ka thënë se për arsye të numrit të lartë të bizneseve të cilat i kanë përmbushur kriteret e thirrjes publike për Tregun ...

Shqiptarë e serbë në Slivovë kundërshtojnë lokacionin e ndërtimit të strehimores për qentë endacakë (VIDEO)

Banorët e fshatit Slivovë përmes një peticioni drejtuar Komunës së Prishtinës po kundërshtojnë lokacionin ku është vendosur të ndërtohet strehimorja dhe parku për ...

Komuna e Prishtinës me tender mbi 2,4 milionë euro për mirëmbajtje dimërore të rrugëve

Komuna e Prishtinës ka hapur thirrjen për tender me vlerë 2,4 milionë euro për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve dhe trotuareve si dhe debllokim të kanalizimit ...

Problemet me rrymën dëmtojnë blegtorinë në Prapashticë dhe pajisjet e fabrikës së çajit në Keqekollë (VIDEO)

Ndërprerjet e shpeshta dhe tensioni i ulët i rrymës janë një problem i përditshëm për banorët e fshatrave malore të Prishtinës, Keqekollë ...

Komuna e Prishtinës procedon shkëputjen e kontratës mbi 200 mijë euroshe për parkun në Lagjen e Spitalit

Drejtoria e Parqeve dhe Hapësirave Publike në Komunën e Prishtinës ka bërë të ditur se është dërguar për shkëputje kontrata për ‘Ndë...

Korsia e re në rrugën ‘Eqrem Çabej’ shndërrohet në parking

Në fillim të muajit tetor Komuna e Prishtinës nisi punimet për hapje të një korsie të re qarkullimi në rrugën "Eqrem Çabej" në kryeqytet, por korsia e ...

Rinisin punimet në rrugën 'A' në kryeqytet

Sot kanë rinisur punimet në rrugën "A" në kryeqytet, pasi u kthye në rigjykim vendimi për pezullimin e punimeve në këtë projekt.

Rikthehet në rigjykim vendimi për pezullimin e punimeve në Rrugën “A”

Dhoma e shkallës së dytë të Gjykatës Komerciale me kolegjin e përbërë nga gjyqtarët Ramush Bardiqi-kryetar, Krenar Berisha dhe Dren Rogova - anëtarë, kanë ...