Postet nga: ATK

Zbulimi i fshehtësisë zyrtare, dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve

Seanca e paraparë që të mbahej sot ndaj të akuzuarve: Selatin Hoxha, Ramadan Ibishi, Fisnik Ibishi, Skënder Fetaj, Ramadan Latifi, Driton Haxhija, Arian Kastrati dhe Burim Ismajli, është shtyer ...

Pas hulumtimit të KALLXO.com, ATK nisë procedurat kundër ndihmësdrejtorëshes në Gjilan

Publikimi i hulumtimit që nxori në pah një sërë parregullsish në biznesin e familjarëve të ndihmësdrejtoreshës së ATK-së në Gjilan, ka nxitur reagim të menjëhershë...

Skandal - Biznesi i familjes së ndihmësdrejtoreshës së ATK-së në Gjilan, nuk lëshon kuponë fiskal

Është një ndër zyrtaret kryesore për zbatimin e legjislacionit tatimor në rajonin e Gjilanit, por Adrijana Latifi për vite më radhë “toleroi” shkeljet tatimore të biznesit të ...

Stafi i ATK-së nuk do munden më të kenë biznese në pronësi të tyre

Në Rregulloren e Brendshme për Parandalimin e Konfliktit të Interesit në ATK, stafi nuk ka të drejtë të ketë biznese në pronësi të tyre.

“KRU Prishtina” gjobitet nga ATK-ja me afër 1 milion e 400 mijë euro

Ujësjellësi Regjional “KRU Prishtina” është gjobitur nga Administrata Tatimore e Kosovës në vlerë prej afër 1 milion e 400 mijë euro.

VIDEO: ATK mbyll bizneset e borxhlinjve

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbyllur disa biznese në Komunën e Prishtinës të cilat nuk i kanë paguar detyrimet tatimore tash e disa vite.

917 punëtorë kanë aplikuar deri më tash për të përfituar nga masat e Pakos për Ringjallje Ekonomike

Administrata Tatimore e Kosovës ka bërë të ditur se deri me sot për përfitimin nga masat 1.1,1.2,1.3 të Qeverisë së Kosovës, kanë aplikuar 344 biznese e 917 punë...

Pesë raste të kërcënimit ndaj inspektorëve tatimor

Për herë të pestë brenda këtij muaji, inspektorët tatimor kërcënohen dhe sulmohen fizikisht gjatë kryerjes së detyrës zyrtare. Rasti i fundit ka të bë...