array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Ermonda Zogiani

Ermonda Zogiani

Ermonda Zogiani është e lindur në Prishtinë. Ajo është juriste e diplomuar në Universitetin e Prishtinës” Hasan Prishtina” si dhe është në përfundim të studimeve postdiplomike-master në drejtimin Civil. Ermonda ka përfunduar praktikën njëvjeçare në Gjykatën Themelore në Prishtinë. Menjëherë pas përfundimit të praktikës, ajo është punësuar në BIRN si monitoruese pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë.

Gjyqtares i duhet më shumë kohë për përpilimin e aktgjykimit ndaj Rrahim Hashimit e Kadri Rexhepit

Të miturit në burgun e Lipjanit prodhojnë maska kirurgjikale

Gjykata e kundërshton hedhjen e aktakuzës për zyrtarin e ATK-së

Refuzohen kërkesat e të akuzuarve Agani dhe Smiliq për keqpërdodim me licenca të punës

Një muaj nga dënimi i Rrahim Hashimit e Kadri Rexhepit, palët ende s’e kanë pranuar aktgjykimin me shkrim

Gjykimi ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo mbahet më 21 prill

Arrestohen dy të miturit e larguar nga Qendra Edukative Korrektuese

‘Coronavirusi’ shtynë seancën ndaj koordinatorit të panelit për lirimin me kusht

'Coronavirusi’, shtynë rigjykimin ndaj rojës së pyllit

‘Coronavirusi’ shtynë seancën për manipulim me leje ndërtimore ndaj zyrtarit të komunës së Prishtinës

Coronavirusi, shtyhet seanca ndaj gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Apelit vendosi në rastin e të akuzuarës për terrorizëm

Policia: Ndalohet parkimi i veturave në 'Rrugën B' dhe në 'Rrugën C' nga ora 8:00

Vendimi i KGJK-së për masat mbrojtëse ndaj coronavirusit

Coronavirusi shtyn seancën për vrasjen e Oliver Ivanoviqit