Postet nga: buxheti

Buxheti i tanishëm s’mund të bartë koston e implementimin të skemave sociale

Kosova mbajtur zgjedhjet më 14 shkurt, të cilat i ka fituar Lëvizje Vetëvendosje. Kjo parti ka proklamuar se do të ketë ndryshime, duke përshirë edhe përkrahjen edhe ...

Buxheti sot në lexim të dytë në Kuvend

Kuvendi i Kosovës sot do të shqyrtojë në lexim të dytë Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2021.

Hoti bën thirrje të mos shpërndahet Kuvendi pa u votuar buxheti 2021

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka bërë thirrje që Kuvendi të mos shpërndahet para se të votohet buxheti i shtetit për vitin 2021.

Kuvendi ia vazhdon mandatin dhe buxhetin shtesë Komisionit Hetimor për hidrocentralet

Eliza Hoxha, deputete e PDK-së, ka parashtruar një kërkesë urgjente për vazhdimin e mandatit edhe për tre muaj dhe buxhetin shtesë të Komisionit Hetimor mbi procesin e ...

Autostrada e Dukagjinit nuk është veç ide, u shpenzuan mbi 1.5 milionë euro

Projekti i ish- kryeministrit Ramush Haradinaj për ndërtimin e Autostradës së Dukagjinit tashmë nuk është vetëm një ide projekti.

PDK: Buxheti i Prishtinës nuk i përmbush nevojat e qytetarëve

Sot Partia Demokratike e Kosovës (PDK),  dega në Prishtinë, ka mbajtur konferencë për shtyp ku ka folur për buxhetin e Komunës së Prishtinës, i cili ...

'Hani i bunareve', Komuna me ujësjellës e pa ujë  

“Burgu është për burra”. Kjo ishte tema thelbësore që qytetarët e Hanit të Elezit e kishin dëgjuar debatin në mes kandidatëve për kryetar të ...

Shpenzimet e komunave gjatë pandemisë COVID-19

Komuna e Prishtinës ka ndarë më së shumti buxhet për menaxhimin e pandemisë COVID-19 krahasuar me komunat tjera. Kryeqyteti i ka ndarë 1 milion e 380 mije euro. Në anë...