Shkeljet e të Drejtave të Punës

array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(54) "https://kallxo.com/shkeljet-e-te-drejtave-te-punes/tv/"
 }
}

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Prizren, lëndohet një punëtor në vendin e punës pasi bie nga skelet

Policia e Kosovës njofton se një person në Prizren deri sa ka qenë duke punuar në një objekt ishte rrëzuar nga skelet dhe ka pësuar lëndime ...

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së u takua me kryetarin e BSPK-së

Përfaqësuesit e Sindikatës së Punëtorëve të Radiotelevizionit të Kosovës janë takuar me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Atdhe ...

KEDS reagon për sulmin ndaj dy punëtorëve të kompanisë në Pejë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike (KEDS) ka bërë thirrje që të ndalen sulmet ndaj punëtorëve të tyre gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.

Gjermania planifikon të tërheqë 400 mijë punëtorë të huaj në vit

Qeveria e re e koalicionit të Gjermanisë dëshiron të tërheqë 400 mijë punëtorë të kualifikuar nga jashtë Gjermanisë çdo vit si masë preventive ndaj çekuilibrit demografik si dhe ...

Vazhdon problemi me vonesat e pagave për punëtorët e Postës së Kosovës

Punëtorët e Postës së Kosovës vazhdojnë të përballen me problemin e njëjtë, sikur edhe disa muaj më parë - vonesën e pagave.