Postet nga: besnik berisha

Gjobitet me 5,000 euro ‘1st Channel’ për shkak të programit ‘It’s my home’

Komisioni i Pavarur i Mediave në mbledhjen e datës 15.04.2024, me 5 vota pro mori vendim që Televizionit "1ST Channel" t'i shqiptohet gjobë prej 5 mijë eurosh si sanksion për shkelje ...

Vendimi i gjykatës ndaj Shaban Gogajt, avokati Berisha: E përsëris edhe një mijë herë, veç vrasje nga pakujdesia ka pasë këtu

Shaban Gogaj u shpall fajtor dhe u dënua me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Vrasja e Agonis Tetajt, fjalët e fundit të palëve në gjykim

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018, Shaban Gogaj së bashku me Isuf Cacajn janë ulur në bankën e të akuzuarve edhe një herë tjetër ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt kërkon 628 mijë euro dëmshpërblim

Bashkëshortja e të vrarit Agonis Tetajt, Albesa Cacaj përmes mbrojtësit të viktimave, Luan Mehmetaj ka kërkuar dëmshpërblim 628 mijë euro.

Besnik Berisha falënderon kolegët që e votuan për kryetar të Odës së Avokatëve të Kosovës

Besnik Berisha ka falënderuar më 06.03.2024 avokatët delegatë që e kanë zgjedhur kryetar të Odës së Avokatëve të Kosovës.

‘Toka’ - I akuzuari Syla e quan aktakuzën të montuar

Rasti “Toka” doli në shesh tetë vite më parë, kur prokurorët e EULEX-it filluan ndjekjen penale ndaj Azem Sylës, që rezultoi me arrestimin e tij në prill të ...

Rasti i 400 kg kokainë, ish-dëshmitari bashkëpunues dënohet për armë pa leje

Izet Sheqiri, Kadri Sheqiri, Faton Vrajolli, Kadri Brahimi dhe Fehmi Bytyqi, martën më datë 14.02.2024, janë ulur në bankën e të akuzuarve lidhur me gjykimin për rastin e 400 ...

Rasti i Shaban Gogajt, avokati i tij paditi gjyqtarët, merr përgjigje nga Apeli

Besnik Berisha, i cili është avokat i Shaban Gogajt, të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt më 23 shtator të vitit 2018, kishte paditur gjyqtarët që e kishin gjykuar kë...