Postet nga: Shpend Ahmeti

Prokuroria konfirmon aktakuzën ndaj Shpend Ahmetit për dy vepra penale

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Shpend Ahmeti është intervistuar nga Policia lidhur me moskthimin në punë të një mësimdhënësi, i akuzuar për ngacmim të një nxënëseje

Ish-kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se para pak javësh ishte ftuar për intervistë nga Policia lidhur me kallëzimin penal që kishte ...

Kundërshtohet propozimi i LVV-së që fitimi në produktet bazë të kufizohet me ligj

Kritika ka marrë propozimi i Lëvizjes Vetëvendosje që për shkak të rritjes së çmimeve, fitimi në produktet bazë të kufizohet me ligj.

“Aterrimi” i bujshëm dhe “fluturimi” i pavërejtshëm

Shpend Ahmeti e dorëzoi detyrën e kryetarit të Komunës së Prishtinës pas tetë vitesh në karrigen e nxehtë. Erdhi si njeri që mund t’i ofronte ...

Shpend Ahmeti i dhuron Përparim Ramës një tastierë pa shkronjat P dhe R - VIDEO

Ish kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti i dhuroi kryetarit të ri Përparim Rama një tastierë në mungesë të shkronjave P dhe R.

Shpend Ahmeti i dorëzon detyrën Përparim Ramës

Ish kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti i ka dorëzuar detyrën e kryetarit të ri Përparim Rama.

Në ditën e fundit si kryetar i Prishtinës, Shpend Ahmeti rendit të arriturat

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, në ditën e fundit në këtë detyrë ka renditur disa nga të arriturat gjatë dy mandateve sa ka udhëhequr me kryeqytetin.

Lista e gatshme e artikujve nga shujta prej 300 euro për punëtorët e komunës, këta të fundit thonë se nuk u lejuan të zgjedhin produktet që u nevojiten

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës më 10 nëntor ka miratuar kërkesën e Sindikatës së Shërbyesëve Civil të Komunës për pagesë ...