Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri Artan Berisha ndër aktivitetet e tij ka listuar edhe takimin me ministrin dhe sekretarin e përgjithshëm në ministrinë ku punon.

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Artan Berisha, në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com shkruan se në fillim të prillit është takuar me ministrin e tij, Shyqiri Bytyqi.

“Qëllimi i takimit ishte shumë me rëndësi, pasi që diskutuam shumë gjëra rreth fushës së arsimit …”, thuhet në raport.

Berisha thotë se është takuar edhe me Sekretarin e Përgjithshëm të MASHT-it, Ekrem Kastratin dhe se janë dakorduar bashkëpunim.

Ai po ashtu ka listuar edhe disa takime, që kryesisht shkruan se ka qenë i shoqëruar nga deputeti i partisë së tij, Veton Berisha.

Në mesin e takimeve të raportuara ishte edhe takimin me disa anëtar të shoqërisë civile, por edhe ku e festoi ditën e Romëve.

“Në cilësi të zëvendësministrit të MASHT isha në Restaurant “Nafron …” në Prizren për Ditën ndërkombëtare të Romëve. Përfaqësova ministrin e MASHT dhe Partin Liberale Egjiptiane, i’u urova Ditën Ndërkombëtare të Romëve”, ka shkruar ai në fund të raportit të tij të punës.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Artan Berisha.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Fatmir Gashi.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale