Postet nga: avokati i popullit

Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Në fund të vitit të kaluar ishte miratuar Ligji i ri i Pagave për punëtorët e sektorit publik, derisa ditë më parë ishte caktuar vlera e koeficientit. ...

Zogaj: KGJK me kërkesë ndaj Avokatit të Popullit që Ligjin për paga ta dërgojë në Gjykatë Kushtetuese

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuesi Albert Zogaj tha se KGJK do t’i drejtohet Avokatit të Popullit për dërgimin e Ligjit pë...

Këshilli Prokurorial kërkon nga Avokati i Popullit të dërgojë Ligjin për Pagat në Gjykatën Kushtetuese

Këshilli Prokurorial i Kosovës iu ka drejtuar me kërkesë Avokatit të Popullit që të dërgojë Ligjin për Pagat në Sektorin Publik në Gjykatën Kushtetuese ...

Avokati i Popullit bisedon me Pantiq: Nuk ka ankesa për trajtim nga Policia e Kosovës

Avokati  i Popullit, Naim Qelaj ka njoftuar se të premten ka mbajtur një video takim me Dejan Pantiq, ish-zyrtar i Policisë së Kosovës, i dyshuar për akte terroriste ...

Vendosja e barrikadave dhe cenimi i lëvizjes së lirë, reagon Avokati i Popullit

Avokati i Popullit, Naim Qelaj, ka reaguar ndaj bllokimit të rrugëve në veri të Kosovës, duke theksuar se veprimet e tilla pengojnë lëvizjen e lirë të qytetarë...

Misteri i vendndodhjes së Dejan Pantiqit

Vendndodhja e Dejan Pantiqit, ish-zyrtarit serb të Policisë së Kosovës, i arrestuar më 10 dhjetor në pikën kufitare Jarinjë, në veri të Kosovës, nuk dihet ende.

Avokati i Popullit për vrasjen e gruas në Llaushë: Ka pasur shkelje nga autoritetet

Në janar të këtij viti, Lirije Qerimaj ishte vrarë në Llaushë të Skenderajt.

Zyra e Avokatit të Popullit nuk ka të punësuar persona me aftësi të kufizuara

Institucioni i Avokatit të Popullit pritet të përfshijë në stafin e tij një person me aftësi të kufizuara.