Postet nga: Korrupsion

Dosja e Prokurorisë ndaj 23 policëve kufitar të akuzuar për ryshfet

23 policë të Kosovës, të angazhuar në pikën kufitare ‘Qafë Morinë’, janë ulur në bankën e të akuzuarve nën akuzat për marrje ryshfeti, rast i cili ...

Akuzat për marrje të ryshfetit ndaj ish-kryeshefit të KPM-së, prokurori thotë se vërtetua vepra e mbrojtja pretendon për fshehje të provave

Ish-kryeshefi i Komisionit të Pavarur për Media, Luan Latifi, ka dalë sot para Gjykatës së Prishtinës për t'u përballur me akuzat për korrupsion. I ...

Komisioni: Gjykata e Prishtinës me numrin më të lartë të rasteve të pazgjidhura të korrupsionit dhe krimit të organizuar

Komisioni për monitorimin, vlerësimin dhe raportimin e Planit Strategjik për Përmirësimin e Qasjes në Drejtësi, si dhe Planit Strategjik për zgjidhjen efikase të ...

Nexhat Krasniqi mohon akuzat se ka qenë i përfshirë në korrupsion

Nexhat Krasniqi, i cili pas sanksioneve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), është pezulluar nga detyra e udhëheqësit të Divizionit të Prokurimit në Ministrinë e Mjedisit, ...

Shtyhet seanca ndaj hetuesve policor të akuzuar për ryshfet

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte e paraparë të mbahej seanca gjyqësore e rigjykimit kundër Lavdim Osmanit dhe Lutfi Menxhiqit, dy hetuesit e Krimeve Ekonomike të ...

Shtyhet seanca kundër ish-kryeshefit të KPM-së, i akuzuar për korrupsion

Seanca e paraparë të mbahej sot ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili po akuzohet për korrupsion është shtyrë për 1 nëntor.

60 mijë euro, telefona, laptop e dokumente - Policia jep detaje nga bastisja e pronave të Mujkës dhe Muzliukajt

Dje, organet e ndjekjes arrestuan Faruk Mujkën, ish-nënkryetar i Komunës së Mitrovicës së Jugut dhe Hysen Muzliukajn, ish-drejtor i Kadastrit në këtë komunë.

Anulohet seanca gjyqësore ndaj ish-kryesuesit të bordit të drejtorëve në trafikun Urban, Ruhan Beha

Është anuluar seanca gjyqësore ndaj ish kryesuesit të drejtorëve të Trafikut Urban, Ruhan Beha, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. I një...