Postet nga: Korrupsioni

Dyshimet për përfshirje në korrupsion, drejtorit të ATK-së në Gjilan i shqiptohet masë disiplinore

Zyrtari i Lartë i Administratës Tatimore të Kosovës Alban Qerimi përkohësisht më nuk do të udhëheq me ATK-në Gjilan pasi me vendim të komisionit disiplinor ...

Dështon seanca ndaj ish-kryetarit të Gjilanit

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj ish-kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të tjerë.

Anketa: Papunësia dhe korrupsioni largojnë të rinjtë nga Shqipëria

Në Shqipëri, papunësia dhe korrupsioni vlerësohen nga një anketë kombëtare me të rinjtë si faktorët kryesorë, që e nxitin rininë të largohen nga vendi. Mbi 70 ...

Pazari me hetimet në Prizren - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet pjesa e dytë e hulumtimit për pazaret me hetimet në Prokurorinë e Prizrenit.

Shumë hetime e pak dënime ndaj zyrtarëve lartë për korrupsion

Agjencia Kundër Korrupsionit, vazhdon të dërgojë kallëzime penale për korrupsion në prokuroritë e Kosovës, por ato nuk po trajtohen me prioritet të duhur, thonë zyrtarë...

329 lëndë të korrupsionit nga 646 u trajtuan nga prokuroritë vitin e kaluar

Nga 646 lëndë të korrupsionit sa ishin gjatë vitit 2020-të në prokuroritë e Kosovës, vetëm 329 prej tyre është arritur që të trajtohen. Kurse 317 lëndë që kanë ngelur ...

Ministrja e Drejtësisë reagon pas hulumtimit të KALLXO.com, premton masa ndaj këtij "skandali të madh"

Emisioni "Kallxo Pernime" transmetoi sonte hulumtimin për njërën nga aferat e mëdha të keqpërdorimeve në rajonin e Prizrenit.

5 mijë euro për ta mbyllur lëndën në Prokurori, filmohet i gjithë rasti - VIDEO

Dardan Hoxha nga Prizreni ka denoncuar në emisionin “Kallxo Pernime” njërën nga aferat e mëdha të keqpërdorimeve në rajonin e Prizrenit.