Nipi i Jakup Krasniqit nga pozita e këshilltarit në MTI zgjedhet në pozitën e shërbyesit civil

Arian Krasniqi, Këshilltar politik i Ministrit të Tregtisë dhe Industrisë është afër sigurimit të kontratës si shërbyes civil në po këtë ministri.

Krasniqi që është edhe nipi i Jakup Krasniqit, kryetar i Asamblesë Kombëtare të NISMA Socialdemokrate, prej nga vjen edhe Ministri i Tregtisë, Endrit Shala.

Ministria ka publikuar njoftimin për zgjedhjen e Krasniqit në pozitën Zyrtar i lartë për standarde dhe cilësi të turizmit, para dy ditësh.

Në njoftimin e 19 qershorit thuhet se Krasniqi kishte  fituar 77.55 pikë mirëpo nuk janë publikuar kundërkandidatët e tij.

KALLXO.com ka kontaktuar edhe vetë Krasniqin i cili me të dëgjuar pyetjen tha se nuk ka kohë dhe se duhet ta kontaktojmë më vonë.

KALLXO.com ka insistuar për përgjigje edhe me shkrim por i njëjti nuk është përgjigjur deri në publikimin e këtij artikulli.

Nipa të tjerë të Jakup Krasniqit ishin punësuar po ashtu në ministri.

Nipi i Jakup Krasniqit bëhet inspektor i naftës në ministrinë e NISMA-s

 

Jakup Krasniqi: Nga 43 nipa e mbesa, vetëm 5 a 6 më punojnë në institucione shtetërore

.