Postet nga: kqz

Vetëvendosje e quan të kundërligjshëm procesin e përzgjedhjes së Kryeshefit të KQZ-së

Lëvizja Vetëvendosje ka deklaruar se përzgjedhja e Kryeshefit Ekzekutiv të Sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është bërë në mënyrë të kundërligjshme.

KQZ bëhet gati për zgjedhje, zhvillon aplikacionin për votuesit

Institucioni i organizmit të zgjedhjeve në Kosovë, KQZ, ka nënshkruar kontratë në vlerë 11 mijë e 200 euro për zhvillimin e aplikacionit për ndarjen e votuesve në vendvotime.

Valdete Daka gjatë vitit 2019 bleu shtëpi pushimi e banesë në vlerë 216 mijë euro

Vetëm gjatë vitit 2019, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, ka blerë një banesë në vlerë 140 mijë euro dhe një shtëpi pushimi në vlerë 76 mijë euro.

Kryetarja e KQZ-së raporton në Komisionin për Legjislacion

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka prezentuar sot raportin vjetor para Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër ...

Keqmenagjimi i evidencave të veturave zyrtare në KQZ, rekomandim i pazbatuar

Zyra Kombëtare e Auditimit, në raportin për pasqyrat financiare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2019, kishte gjetur se ky institucion kishte menaxhim të dobët të ...

Auditori: KQZ-ja gjatë vitit 2019 pagoi për tre muaj anëtarët me mandat të skaduar

Zyra Kombëtare e Auditimit në raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka vlerësuar se viti 2019 ishte sfidues për KQZ-në për ...

KQZ merr vendim për zëvendësimin e deputetëve që kaluan në ekzekutiv

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për plotësimin e ulëseve të zbrazëta të cilat kanë mbetur në Kuvendin e Kosovë...

Shuhet partia e Milaim Zekës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve(KQZ) ka marrë sot vendim për të ç'regjistruar 4 parti politike, të cilat nuk e kanë dorëzuar formularin për vazhdimin e regjistrimit të partisë ...