Postet nga: Dënimi

I vetëm në kamion e në lëvizje, dënohet nga Policia për mosmbajtje të maskës

Një qytetar i rajonit të Prizrenit sot është dënuar nga Policia e Kosovës për mosmbajtje të maskës me 35 euro gjobë, ani pse ai ishte i vetë...

Shtetasit turq dënohen me 56 vjet burgim, Kosova ‘hesht’ për rastin

 

Zëvendësministri Qazim Rrahmani thotë se e dërgoi dikë tjetër për ta bërë pagesën e dënimit në gjykatë

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Qazim Rrahmani nuk ka treguar nëse e ka paguar gjatë ditës së sotme pjesën e mbetur të dë...

Rriten dënimet për grupin e Fajdeve të Prizrenit

Gjykata e Apelit ka ashpërsuar dënimet në rastin e njohur “Kristal", njëri ndër rastet e shënjestruara për liberalizim të vizave.

Gjykata Serbe vepron me urgjencë, tri vite burg për serbin që shkeli vetizolimin

Një gjykatë serbe dënoi një person 38 vjeçar nga Nishi, i cili shkeli masat e izolimit pasi u kthye nga jashtë, me tri vjet burg të premten.

Deputeti Etem Arifi sot do të duhej të shkojë në burg për vuajtje të dënimit

Ndaj Deputetit Etem Arifi, i dënuar për veprën penale mashtrim me subvencione Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhëresë për paraqitjen në Qendrën ...

Mohoi masakrën e Reçakut, dënohet ish-ministri i Listës Serbe

Gjykata në Prishtinë e ka dënuar me dy vjet burg ish-ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq.

Gjykata dënon ish-deputetët Xhavit Haliti dhe Gani Dreshaj për sulmin ndaj Arben Gashit     

Ish-deputetët e Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti e Gani Dreshaj, janë dënuar me nga 1250 euro për sulmin të cilin ia kishin bërë ish-deputetit të LDK-së, ...