Postet nga: Nenad Rashiq

Deklarata e Nenad Rashiq për fondet e dyshimta për OJQ-të e Graçanicës - VIDEO

Një grand prej rreth 300 mijë eurosh ishte ndarë për 14 organizata jo-qeveritare nga Komuna e Graçanicës.

Komuna e Graçanicës anulon vendimin e kritikuar për fondet për OJQ-të

Autoritetet lokale të Graçanicës, komunë me shumicë serbe afër Prishtinës, e kanë anuluar vendimin për ndarjen e 300,000 eurove për projekte të organizatave joqeveritare.

Problemet e qeverisjes lokale në Graçanicë

Infrastruktura, uji dhe menaxhimi i mbeturinave janë disa nga problemet  me të cilat ballafaqohen banorët  e Komunës së Graçanicës.

Rashiq ngre dyshime për ndarjen e subvencioneve për OJQ-të në Graçanicë; përfitojnë organizatat e afërta me zyrtarët e komunës

Partia Progresive Demokratike e Nenad Rashiq ka denoncuar dhënien e subvencioneve nga ana e komunës së Graçanicës për disa organizata joqeveritare.

Gjykatësi toleron ish-ministrat e akuzuar për "faljen e hidrocentraleve"

Ndryshe prej herëve të tjera e nga praktika gjyqësore, në seancën e sotme ndaj të akuzuarve në rastin “Falja e Hidrocentraleve” të akuzuarit në mesin e të ...

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e akuzuar për “faljen e hidrocentraleve”

Në Gjykatën e Prishtinës është duke u mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2” Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi e Nenad Rashiq, rast ...

Prokurori i dorëzon të dyshuarve CD, shtyhet gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë "Thaçi 2" për "faljen e hidrocentraleve"

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestarë, ndaj ish ministrave Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë që ...

Dështon në nisje gjykimi ndaj ish-ministrave të “Qeverisë Thaçi 2” për faljen e katër hidrocentraleve

Ndonëse sot ka qenë e paraparë që të fillonte gjykimi kundër ish-ministrave dhe 15 zyrtareve të tjerë të cilët po akuzohen për keqpërdorim të detyrës, ...