Postet nga: Arian Krasniqi

Rishpallet konkursi për rektorin e ri të UP-së

Pasi asnjë nga katër burrat që garuan për rektor të Universitetit të Prishtinës nuk i morën votat e mjaftueshme për t’u zgjedhur rektor, Kë...

Asnjëri nga katër burrat në garë për rektor të UP-së nuk mori votat e mjaftueshme

Pas intervistimit të katër pretendentëve burra për rektor të ri të Universitetit të Prishtinësë, anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së kanë votuar se ...

Rektori që pezulloi profesorin e dyshuar për ngacmim seksual, nuk garon për mandat të ri

Rektori aktual i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", Qerim Qerimi nuk është në mesin e kandidatëve që kanë aplikuar në konkursin për rektor të ri të UP-së.

Gjykimi për shpifje, merret vendimi për rastin mes Milaim Zekës dhe nipit të Jakup Krasniqit

“E luan rolin e dinosaurit por e bën jetën e zvarranikut” – kështu ishte titulli i postimit të Arian Krasniqit më 2019 që çoi në gjyq për shpifje ...

Kontesti për shpifje në mes të Milaim Zekës dhe nipit të Jakup Krasniqit, palët japin fjalën përfundimtare

“E luan rolin e dinosaurit por e bën jeten e zvarranikut”- ishte titulli i postimit të Arian Krasniqit më 2019 që çoi në gjyq Milaim Zekën dhe nipin ...

Gjykimi për shpifje e fyerje, Milaim Zeka kërkon 1,000 euro kompensim nga nipi i Jakup Krasniqit

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore për padinë për shpifje të cilën e ka ushtruar Milaim Zeka ndaj nipit të Jakup Krasniqit, ...

Suspendohet nipi i Jakup Krasniqit pasi u rrah me sekretarin e MTI-së

Më 11 nëntor në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë kishin krisur grushtet në mes dy zyrtarëve.

Nipi i Jakup Krasniqit nga pozita e këshilltarit në MTI zgjedhet në pozitën e shërbyesit civil

Arian Krasniqi, Këshilltar politik i Ministrit të Tregtisë dhe Industrisë është afër sigurimit të kontratës si shërbyes civil në po këtë ministri.