Postet nga: alternativa

Alternativa dhe Vetëvendosje dorëzojnë kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit për prerjen e pemëve në Gjakovë

Partia Alternativa dhe Lëvizja Vetëvendosje, degët në Gjakovë, kanë dorëzuar kallëzim penal ndaj kreytarit të komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, për prerjen ...

Vdes kryetari i Degës së Alternativës në Gjakovë, Gurakuq Dobruna

Ka vdekur kryetari i degës së partisë Alternativa në Gjakovë, Gurakuq Dobruna.

Alternativa i ofron ndihmë kryetarit Ardian Gjini për t`u ballafaquar me coronavirusin

Subjekti politik Alternativa në Gjakovë, i ka dërguar letër zyrtare kryetarit të komunës, Ardian Gjini. Në letrën e tyre ata i kanë ofruar bashkëpunimin e ...

Alternativa kërkon shkarkimin e kryetarit të asamblesë së Gjakovës

Dega në Gjakovë e partisë Alternativa ka kërkuar sot shkarkimin e kryetarit të Asamblesë së kësaj komune, Anton Shala ndërsa ka thënë se komuna ka hyrë ...

Thyerje në partinë e Mimoza Kusarit

Pas lajmit se dega e Alternativës në kryeqytet ka shkëputur bashkëpunimin dhe komunikimin me partinë e Mimoza Kusari- Lilës, ka ardhur reagimi nga kjo parti.

Dega në Prishtinë shkëputet nga Alternativa e Mimoza Kusarit

Dega e partisë "Alternativa" në Prishtinë ka thënë se ka ndërprerë të gjitha format e bashkëpunimit me partinë e Mimoza Kusari - Lila.

Ilir Deda largohet nga Alternativa

Ilir Deda zyrtarisht është larguar nga Alternativa pasi që kjo e fundit është gati të lidhë koalicion me lëvizjen Vetëvendosje.

Alternativa e Mimoza Kusarit ushtron kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit

Partia Alternativa në Gjakovë ka ushtruar kallëzim penal ndaj kryetrarit Ardian Gjini, drejtoreshës së Shëndetësisë Adelina Shehu- Kola, drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari dhe udhëheqë...