Postet nga: ambasada e shba-së

Ambasada e SHBA-së në Kosovë: Kryetarët mbesin në vendet e tyre

Pas dështimit të votimit për largimin ose jo të kryetarëve në katër komunat e veriut të Kosovës, një zëdhënës i Ambasadës ...

Ambasada e SHBA-së: Vendimi për ndërtesën komunale në Mitrovicën e Veriut në kundërshtim me kërkesat tona

Ambasada e Shteteve të Bashkuara (SHBA) në Kosovë tha të mërkurën se vendimi i autoriteteve lokale në Mitrovicë të Veriut për “largimin” e institucioneve serbe nga ndë...

Ambasada e Amerikës mbështet Ministrinë e Drejtësisë me 200 mijë euro për strehimoret e viktimave të dhunës në familje

Ambasada e SHBA-së në Kosovë ka mbështetur Ministrinë e Drejtësisë me 200 mijë euro për strehimoret e viktimave të dhunës në familje.

Thirrje për aplikim: 10 bursa për shkrimin e artikujve bazuar në parimet e verifikimit të fakteve

BIRN Kosova shpall thirrje të hapur për të gjithë gazetarët dhe studentët e gazetarisë në Kosovë që janë të interesuar të jenë përfitues të një nga 10 ...

BIRN mban trajnim mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve në Prizren

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur trajnimin me 16 gazetarë dhe studentë të gazetarisë të rajonit të Prizrenit mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve.

BIRN mban trajnim mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve në Gjilan

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur trajnim me 12 gazetarë dhe studentë të gazetarisë të rajonit të Gjilanit mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve.

Ambasada amerikane: ShBA është përjetësisht mirënjohëse ndaj Kosovës për angazhimin kundër terrorizmit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë ka thënë se ShBA është përjetësisht mirënjohëse ndaj Kosovës për angazhimin kundër terrorizmit për ...

Palmeri vjen në Kosovë, takon ambasadorin amerikan Kosnett

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett ka takuar sot zëvendësndihmës Sekretarin e ShBA-së, Matthew Palmer.