Prishtinë, i shpërthen gomat e veturës e pastaj e sulmon fizikisht viktimën

Një burrë ka shpërthyer gomat e një automjeti si dhe e ka sulmuar fizikisht një burrë tjetër.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, ky rast do të trajtohet në procedurë të rregullt.

I dyshuari me vendim të prokurorit kujdestar është dërguar në QKUK-psikiatri për shkak të problemeve psikike, rasti shkon në procedurë të rregullt.