Postet nga: IPK

IPK gjen pjesë të organeve të njeriut që nuk ruhen në frigorifer në stacionet e Policisë

Një ekip i inspektorëve të Inspektoratit të Policisë së Kosovës ka bërë një raport pas inspektimit të bërë për punën e stacioneve rajonale të ...

Çka u zhduk nga dhoma e dëshmive në stacionin e Policisë së Kosovës në Zubin Potok?

Dy ditë më parë Policia e Kosovës njoftoi se gjatë një inspektimi në Drejtorinë Rajonale Policore në veri të Mitrovicës, më saktësisht në stacionin policor në Zubin ...

Avokati i Popullit me raport për rastin e shefit të hetimeve në Pejë në lidhje me ankesën ndaj IPK

Institucioni i Avokatit të Popullit e ka pranuar ankesën e shefit të sektorit te Hetimeve në Policinë e Pejës, Agron Hasanajt, parashtruar kundër Inspektoratit Policor të Kosovë...

U vazhdohet suspendimi eprorëve të policisë në Gjilan

Komandanti i Stacionit Policor në Gjilan, zëvëndëskomandanti, Shefi i Operativës dhe një tjetër zyrtar i stafit civil po vazhdojnë të qëndrojnë të suspenduar pas ...

Tragjedia e Gjilanit, Policia 'ua mbyllë gojën' eprorëve të suspenduar

Gjatë ditës së djeshme, Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin e katër zyrtarëve policor në Gjilan, pas tragjedisë ku u përfshi zyrtarja policore Valdete ...

Hetuesi policor dërgohet në pranga në gjykatë (FOTO)

Hetuesit policor të Departamentit për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Policinë e Kosovës, gjatë ditës së sotme do të dalin para gjykatës për ...

Thellohet skandali në Krimet Ekonomike, arrestohet hetuesi i dytë

Edhe një hetues tjetër i Krimeve Ekonomike të Policisë së Kosovës është arrestuar sonte nga Inspektorati Policor i Kosovës.

IPK hap rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare Nexhmi Krasniqit, pas raportimit të KALLXO.com

Inspektorati Policor i Kosovës ka hapur rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare në Policinë e Kosovës, Nexhmi Krasniqi.