Postet nga: QKUK

ShSKUK lidh bashkëpunim me një shoqatë italiane për trajtim osteopatik në Pediatri

Një memorandum bashkëpunimi mes Shërbimit Spitalor Klinik e Universitar të Kosovës dhe një shoqate italiane pritet të mundësojë realizimin dhe organizimin e trajtimeve osteopatike për ...

Klinika e Urologjisë - 8 dhoma për pacientë, 9 për personel

Klinika e Urologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) ka 8 dhoma për pacientë, e 9 për personel. Ndërsa ka 20 specialistë e 24 infermierë për 24 shtretë...

Vdekja e 4-vjeçares - Inspektorati Shëndetësor bëri inspektim në Spitalin e Gjakovës

Inspektorati Shëndetësor ka bërë inspektim në Spitalin e Gjakovës lidhur me rastin e vdekjes së 4-vjeçares.

Ministri Vitia bën thirrje për hetimin e çdo detaji për vdekjen e 4-vjeçares

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka reaguar pë rastin e vdekjes së 4-vjeçares nga Gjakova në QKUK.

Vdekja e e 4-vjeçares, deklarohet ShSKUK-ja

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka reaguar lidhur rastin e vdekjes së 4-vjeçares në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës duke treguar pë...

Vdekja e 4-vjeçares nga Gjakova në QKUK, reagojnë Shoqata e Pacientëve dhe Spitali i Gjakovës

Shoqata për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë (PRAK) ka kërkuar hetimin e rastit të vdekjes së një 4-vjeçareje nga Gjakova në QKUK, më 19.02.2024.

Vdes një 4-vjeçare në QKUK, ishte dërguar para dy ditësh fillimisht në Spitalin e Gjakovës

Një 4-vjeçare ka vdekur në QKUK më 19.02.2024, dy ditë pasi ishte sjellur nga Spitali i Gjakovës për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore.

Ganimete Musliu njofton se i duhet ndërhyrje kirurgjikale jashtë vendit, thotë se mjekë në Kosovë nuk i kanë kushtet

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovë, Ganimete Musliu më 19.02.2024 ka njoftuar se që dy vjet ka probleme me zemër.