Postet nga: AGK

Pas tërheqjes së Odës së Avokatëve nga Memorandumi, AGK njofton të gjithë mekanizmat vendorë e ndërkombëtarë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), ka bërë të ditur ditur se sot i ka njoftuar të gjitha organet kompetente vendore dhe ndërkombëtare për ...

AGK i reagon Ramush Haradinaj pasi i quajti “zagarë” gazetarët që raportuan nga Uashingtoni

Të pa papranueshme e ka cilësuar gjuhën e kreut të Alenacës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, ...

AGK dënon kërcënimin ndaj drejtorit të RTV Dukagjinit, Ermal Panduri

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar ashpër kërcënimin që i është bërë drejtorit të RTV Dukagjinit, Ermal Panduri.

AGK i dënon kërcënimet në drejtim të Radiotelevizionit të Kosovës

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar ashpër kërcënimet në drejtim të Radiotelevizionit të Kosovës nga persona të panjohur.

MPB: Kufizimi i lëvizjes nuk vlen për gazetarët gjatë kryerjes së detyrës

Gazetarët mund ta ta ushtrojnë profesionin e tyre pavarësisht kufizimit të lëvizjes në disa komuna për shkak të rritjes së numrit të të prekurve me COVID-19.

AGK shprehet e shqetësuar për hapjen e televizionit nga LVV

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka shprehur shqetësimin e tyre për hapjen e Televizionit nga Lëvizja Vetëvendosje.

AGK dhe SHSK ndajnë 15 mijë maska dhe mbi 3 mijë dezinfektues për gazetarë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka njoftuar se së bashku me Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës (SHSK) kanë ndarë 15 mijë maska dhe mbi tre mijë e 300 ...

AGK e dënon ashpër gjuhën e Gani Kocit ndaj gazetares Jeta Xharra

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), e ka dënon ashpër gjuhën e përdorur nga zyrtari i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), ...