Postet nga: Bordi i ShSKUK-së

Rregullorja e re e brendshme e ShSKUK-së synon përmirësimin e menaxhimit përmes ndryshimit të strukturës

Rregullorja e re e brendshme e Shërbimit Spitalor Klinik e Universitar të Kosovës (ShSKUK) pritet të ndryshojë strukturën e këtij institucioni.

ShSKUK do të angazhojë ekspert të jashtëm për administratë publike dhe çështje juridike

Në mungesë të kapaciteteve brenda institucionit, Bordi i Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar të Kosovës (ShSKUK) ka vendosur që të angazhojë një ekspert të jashtëm për ...

Nuk arrihet minimumi i rezultateve të pritshme, Bordi s’e miraton raportin vjetor të punës së ShSKUK-së

Mosarritja e minimumit të rezultateve të synuara është arsyeja që Raporti i punës së Shërbimit Spitalor Klinik e Universitar të Kosovës (ShSKUK) për vitin 2023 nuk u ...

Drejtori i Anesteziologjisë: Anesteziologët po tregojnë shenja të “burnout”

Numri i anesteziologëve në Qendrën Klinike Universitare ka rënë në 49 nga 64 sa ishin në vitin 2019, përderisa drejtori i Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv, Gazmend ...

Bie numri i shtretërve në SHSKUK, për 4 vjet mbi 300 më pak

Raporti i punës së Shërbimit Spitalor Klinik e Universitar të Kosovës për vitin 2023 shpalos rënie shqetësuese të performancës në disa pika të institucionit, ...

Drejtori i Onkologjisë raporton për furnizimin me barna e numrin rekord të rasteve me tumor

Furnizimi me barna nga lista esenciale në Onkologji është rreth 92%, përderisa gjatë vitit 2023, furnizimi ka qenë mbi 80-85% në vazhdimësi. Kështu të paktën tha drejtori i ...

Problemet me ashensor, rënia e numrit të shtretërve e shërbimet e reja – Çka raportoi Drejtori i Neurologjisë në bordin e SHSKUK-së?

Nga 90 shtretër sa kishte më parë, Klinika e Neurologjisë gradualisht ka rënë në 49 shtretër, për shkak të renovimeve dhe marrjes së hapësirave nga Klinika e ...

Raportimi i drejtorit të Kardiokirurgjisë në bord: 4 dhoma për pacientë, 5 dhoma për personel

Sikurse në Urologji edhe në Kardiokirurgji numri i dhomave për personel është më i lartë se ai për pacientë.