Postet nga: Ferat Shala

Ministrja thotë se ka ulje të humbjeve të rrymës, deputeti Shala pyet nëse ka ndikuar 'largimi i qytetarëve nga Kosova'

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli gjatë raportimit në Komisionin për Ekonomi ka thënë se ka ulje të humbjeve të energjisë elektrike.

Shala: Vendimi i BQK-së në situatën aktuale bie ndesh me kërkesat e bashkësisë ndërkombëtare

Qeveria e Kosovës është vënë nën presionin e SHBA-së dhe BE-së në lidhje me vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës, nëpërmjet të cilit ...

PDK prezanton rezolutën për uljen e çmimit të rrymës, këto janë rekomandimet

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka prezantuar para deputetëve të Kuvendit rezolutën në lidhje me çmimin dhe faturimin aktual të energjisë elektrike për konsumatorët.

Ferat Shala thotë se MINT ka paguar ekspertë një mijë euro në ditë

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala, ka thënë se Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka paguar ekspertë 1 mijë euro dita, për hartimin e Strategjisë për ...

Deputeti Ferat Shala - ministrit Murati: Komuna e Skenderajt i ka vetëm 15 mijë euro investime të reja

Ndarja e buxhetit për subvencionet ka krijuar debat mes deputetit të PDK-së, Ferat Shala dhe ministrit të Financave, Hekuran Murati gjatë mbledhjes së komisionit parlamentar ku po shqyrtohet Projektligji ...

Reforma në RTK, debat në mes deputetit të PDK-së dhe drejtorit të përgjithshëm

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala ka kërkuar sqarime dhe informacione nga Bordi dhe menaxhmenti i Radio Televizionit Publik, në lidhje me nisjen e reformës ...

Shala i PDK-së kërkon që të tërhiqet propozim-shkarkimi për Bordin e KPMM-së

Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Ferat Shala, ka kërkuar nga antarët e Komisionit që të tërheqin kërkesën për shkarkimin e Bordit të KPMM-së.

Ferat Shala: Ministrja Hajdari gjatë këtij mandati ka shënuar dështime dhe skandale

Ferat Shala nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, si propozues të pikës së parë të rendit të ditës ka filluar sot diskutimin në Kuvendin e ...