Postet nga: dhunim

Podujevë, arrestohet një person i dënuar për dhunim

Policia ka arrestuar në Podujevë një të dyshuar, i cili kërkohej me urdhëresë të Gjykatës.

Arrestohet një i dyshuar për dhunimin e një gruaje në Klinë

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë në Klinë, i cili dyshohet se ka dhunuar një grua.

Një burrë me 21 vepra penale dënohet me 8 vjet burg për dhunim dhe ngacmim seksual

Një burrë me një dosje prej 21-veprave penale është dënuar me tetë vjet burgim unik e 500 euro gjobë, pasi që Gjykata e Prishtinës e gjeti fajtor se në ...

Graçanicë, arrestohet një burrë për dhunim dhe shantazh ndaj një gruaje

Një grua nga Graçanica më 26 gusht ka raportuar se është dhunuar dhe shantazhaur nga një person i dyshuar.

Një grua dyshohet se është dhunuar në Gjilan, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë pranuar një ankesë nga një burrë, i cili ka thënë se një grua është dhunuar në Gjilan.

Arrestohet i dyshuari për dhunimin e një gruaje në Istog

Një burrë në Istog është arrestuar nën dyshimin se ka dhunuar një grua.

Dyshohet se një grua u dhunua seksualisht në rajonin e Pejës

Një grua ka raportuar në Policinë e Kosovës se është dhunuar seksualisht nga një person i dyshuar.

Gjakovë, një grua raportoi se u dhunuar dhe u sulmua seksualisht në dy raste

Një grua në Gjakovë ka raportuar se është dhunuar dhe sulmuar seksualisht nga dy të dyshuar të ndryshëm, në periudha të ndryshme kohore.