Postet nga: Prishtinë

Grabitje e armatosur në Prishtinë

Një grabitje ka ndodhur sonte në Prishtinë, në një filiale të një kompanie për shërbime të shpejta të  transferimit të parave dhe shërbimeve të pagesave.

VIDEO - Kompanitë private të transportit publik në Fushë-Kosovë kundër transportit pa pagesë

Kompanitë private të transportit publik në komunën e Fushë Kosovës po e kundërshtojnë vendimin e komunës së Prishtinës, që transporti publik urban të jetë një ...

FOTO - Kolona të gjatë nëpër rrugët e Prishtinës

Nuk është diçka e re për qytetarët e Prishtinës të shohin kolonat e gjata e për orë të tëra.

Transporti urban falas shkakton grumbuj njerëzisht nëpër stacione

Transporti urban falas ka shkaktuar tollovi nëpër stacionet brenda qytetit në Prishtinë.

Grumbuj qytetarësh në pritje për marrje të insulinave dhe barnave në QKMF në Prishtinë

Nga dritarja po presin disa qytetarë për të marrë barnat dhe insulinat e nevojshme për përmirësim të shëndetit të tyre në Qendrën Kryesore të ...

Prishtinë: Ndërhyn policia, anulohet për sot vaksinimi për grip sezonal

Mëngjesin e sotëm ka filluar dhënia e vaksinave kundër gripit sezonal në nivel vendi por në Prishtinë procesi u anulua pak kohë pasi filloi.

Prishtinë, nga sot Trafiku Urban falas

 

VIDEO: Tymi nga oxhaqet ndot ajrin në lagjet e Prishtinës

Uljet e temperaturave në vend kanë  bërë që edhe niveli i ndotjes së ajrit të rritet. Kryeqyteti mbetet ndër lokalitetet me ajrin me të ndotur në Kosovë.