Postet nga: IPKO

Fuqizimi i të rinjve, IPKO mbështet arsimin përmes donacioneve në tri shkolla të Kosovës

Në një dëshmi domethënëse të përkushtimit ndaj arsimit dhe zhvillimit shoqëror, kompania e telekomunikimit - IPKO është krenare të njoftojë kontributet e saj të fundit ...

IPKO në partneritet me Kosova Job për Samitin Prestigjioz Power2HR

Prishtinë, Kosovë – 21 shkurt 2024 - Si pjesë e përkushtimit të saj të vazhdueshëm për përsosmëri dhe inovacion në burimet njerëzore, IPKO është krenare të shpallë ...

Ekskluzive: Gjykata i vjetërsoi rastet e Inspektoratit të Tregut të vitit 2021 kundër ‘Artmotion’ dhe ‘IPKO’

Inspektorati i Tregut, qysh në vitin 2021, kishte konstatuar se kontratat e dy operatorëve kabllorë, “IPKO” dhe “Artmotion”, ishin në kundërshtim me Ligjin për Mbrojtjen e Konsumatorëve, ...

Probleme me rrjetin celular, deklarohet IPKO

Operatori i telefonisë mobile në Kosovë - IPKO, ka njoftuar se janë duke hasur në disa probleme me rrjetin e tyre celular.

Veriu pa qasje të plotë në internet e telefoni mobile

Për të bërë një bisedë me celular, Shaqir Hetemit i duhet të ngjitet në një kodër.

Tenderi "Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe lidhjet kabllovike për MZhE", Grfafika: Rrahman Ramaj

Pas tre viteve, Gjykata e Prishtinës "përmbys" vendimin e OShP-së për tenderin e internetit

Më shumë se tri vite pasi Gjykata e Tenderëve e kishte anuluar tenderin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZhE) për furnizim me internet për rrjetin sizmologjik të ...

VllesaPagesa dhe Ipko nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për shitjen e produkteve të Ipko-s

 

Veriu nuk ka qasje në rrjet të Kosovës

Që nga djegia e disa antenave të telefonisë mobile në veri të vendit më 2008, në disa pjesë të kësaj pjese të territorit të Kosovës mungon sinjali i operatorë...