Rregullimi i semaforëve pas raportimit të KALLXO.com

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Mitrovicës rregullon semaforët në qendër të qytetit

KALLXO.com raportoi sot, më 18.04.2024, për mosfunksionimin e semaforëve në Mitrovicë.

Mosfunksionimi i semaforëve në rrugën “Shemsi Ahmeti”, e cila gjendet në qendër të Mitrovicës, ka shkaktuar rrëmujë në këtë pjesë, pasi që shoferët e automjeteve dhe këmbësorët nuk mund të koordinoheshin për shkak të mosfunksionimit të semaforëve.

Qytetarët ankoheshin për tollovinë në trafik.

Ndërsa pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Mitrovicës së Jugut ka rregulluar semaforët.

Semaforët në qendër të Mitrovicës jofunksionalë prej javësh, qytetarët ankohen për tollovinë në trafik